18.02.21

ПАТРІОТИЧНИЙ КВЕСТ до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»

 У день трагічних подій, що відбувалися 18 лютого на вулиці Інститутській та Майдані Незалежності, Зранку 18 лютого 2014 року протестувальники організували ходу до Верховної Ради України, яка отримала назву «Мирний наступ». Громадяни вимагали від влади рішень для виходу з кризи і врегулювання ситуації в країні, насамперед обмеження повноважень президента України шляхом повернення до Конституції України 2004 року.

Аби вшанувати пам’ять про Ангелів, які з небес нас тепер оберігають 18 лютого 2021 року до сьомої річниці пам’яті про Небесну Сотню було проведено патріотичний квест, між двома групами ЧПЛЗТ, команди у складі по 6 здобувачів освіти завзято прийняли участь та довели свою патріотичнісь та любов до рідної Батьківщини.
За планом, квест мав 7 зупинок, на кожній на учнів чекали різного типу завдання історичного, культурного та літературного змісту.


Особливе зацікавлення здобувачі приділили виконанню завдання із використанням власних телефонів, зробивши фотопост із лозунгом "Бітьківщина - мати, умій за неї постояти".


Україна – наш спільний дім. Тож ми маємо дбати, щоб були в ній добробут і лад, мир і злагода. Усі ми повинні усвідомити: своє, рідне – це не тільки хата й подвір’я, а й вулиця, село чи місто, де ти живеш, ліс і річка, степ і море. Гірким і тернистим був шлях України у боротьбі за волю та незалежність.



Немає коментарів:

Дописати коментар